Historisk arkiv

Jordbruk: Leverer elektronisk søknad

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Jordbruk: Statens landbruksforvaltning har som mål at minst 30 prosent av søknadene om produksjonstilskudd i jordbruket skal leveres elektronisk. En uke før søknadsfristen går ut 21.08, ser målet ut til å være innenfor rekkevidde.

Jordbruk: Leverer elektronisk søknad

Jordbruk: Statens landbruksforvaltning (SLF) har som mål at minst 30 prosent av søknadene om produksjonstilskudd i jordbruket skal leveres elektronisk. En uke før søknadsfristen går ut 21.08, ser målet ut til å være innenfor rekkevidde.

Aktivt og bærekraftig jordbruk
Pr. dags dato er det 3 700 foretak som har sendt inn søknaden elektronisk. Det er om lag 600 flere elektroniske søknader enn på samme tidspunkt i fjor. Følger utviklingen i antall søknader samme mønster som tidligere, er målet om 30 prosent innenfor rekkevidde. De kommunene som ligger best an så langt er Nedre Eiker, Ørland, Sarpsborg og Austrheim. Blant fylkene leder Vestfold foran Akershus og Østfold. Formålet med produksjonstilskudd i jordbruket, er å bidra til et aktivt og bærekraftig jordbruk innenfor de målsettinger Stortinget har trukket opp.

Jordbruk: Søknadsfristen for å søke om produksjonstilskudd i jordbruket er mandag 21.08. Alle spørsmål i forbindelse med søknadsomgangen, rettes til kommunen.