Historisk arkiv

Jordbruk: Produksjonstilskudd 2006

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Jordbruk: Søknadsfrist for å søke om tilskudd til produksjon, avløsning, ferie og fritid er 20. januar 2006. Statens landbruksforvaltning oppfordrer gårdbrukere til å søke via nettet.

Jordbruk: Produksjonstilskudd 2006

Jordbruk: Søknadsfrist for å søke om tilskudd til produksjon, avløsning, ferie og fritid er 20. januar 2006. Statens landbruksforvaltning (SLF) oppfordrer gårdbrukere til å søke via nettet. Søker du via Internett innen fristen midnatt den 20. januar, er du med i trekningen av en av fem bærbare PCer.
 

Elektronisk søknad
- Det søkes om produksjonstilskudd to ganger i året; i januar og august. I januaromgangen kan det også søkes om tilskudd til avløsning, ferie og fritid. I augustomgangen søkte 24,1 prosent elektronisk. Vi håper at langt flere benytter seg av denne muligheten nå, sier fungerende direktør i SLF, Alf Selnesaunet.

Målet for antall søknader elektronisk er satt til 30 prosent for 2006. Foretak som driver vanlig jordbruksproduksjon og disponerer dyr og som har fått tilsendt forhåndsutfylt søknadsskjema med brukernavn og passord fra SLF, kan søke elektronisk.

Jordbruk: Statens landbruksforvaltning oppfordrer gårdbrukere til å søke om produksjonstilskudd via nettet. Søknadsfrist er 20. januar.