Historisk arkiv

Landbruk: Hälsa över gröna gränser

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Landbruk: Fylkesmannen i Hedmark og Skogsstyrelsen i Dalarne ønsker sammen med sine samarbeidspartnere å utvikle landbruket til en arena for tjenester innen velferd, helse, utdanning og omsorg.


Landbruk: Hälsa över gröna gränser


Landbruk
: Fylkesmannen i Hedmark og Skogsstyrelsen i Dalarne ønsker sammen med sine samarbeidspartnere å utvikle landbruket til en arena for tjenester innen velferd, helse, utdanning og omsorg.

Miljø og helse
Fylkesmannen i Hedmark har i samarbeid med Skogsstyrelsen i Dalarne fremmet en prosjektsøknad til Interreg innen miljø og helse. I prosjektet samarbeides det på svensk side med Høyskolen i Dalarne og LRF og på norsk side er det inngått et samarbeid med Høyskolen i Hedmark, SB-Skog, Hedmark Bondelag og Hedmark Bonde- og småbrukerlag.

Prosjektet skal bidra til å utvikle:

  • Nye studie- og kompetansetilbud i tilknytning til utdanning, helse og omsorg i den grønne arena de to fylkene (länene) på begge sider av grensa, formidling av etablerte studietilbud
  • Prosjekter innen ”Inn på tunet” i Dalarne
  • Rehabiliteringsprosjekt i den grønne arena i Norge som bygger på tankene i det svenske konseptet ”Den gröna trappan”.

Landbruk: Fylkesmannen i Hedmark samarbeider med Skogsstyrelsen i Dalarne om å utvikle landbruket til en arena for tjenester innen velferd, helse, utdanning og omsorg.