Historisk arkiv

Landbruk: Statsråden til fjellkonferanse

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Landbruk: Denne uken inviteres det til nasjonal konferanse om muligheter og utfordringer for fjellområdene. Landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen innleder om regjeringens landbruks- og distriktspolitikk.

Landbruk: Statsråden til fjellkonferanse på Røros

Landbruk: Denne uken inviteres det til nasjonal konferanse om muligheter og utfordringer for fjellområdene. Landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen vil holde innledningsforedraget om regjeringens landbruks- og distriktspolitikk og hvordan denne også skal bidra til å styrke utviklingen og aktiviteten i fjellområdene.

Arrangementet finner sted på Røros 26. og 27. 09 og skjer i regi av Fylkesmannen i Hedmark og Regionrådet for Fjellregionen.

Regional verdiskaping
Gjennom konferansen ønsker arrangøren å få til en aktiv dialog for videreutvikling av regjerings politikk med fokus på regional verdiskaping i fjellområdene.

Blant andre innlegg kan nevnes Jens A. Riisnæs som vil holde foredrag om fjellområdenes muligheter for fremtidig næring og verdiskapning. Thomas Maier fra Landbruksdirektoratet i Sveits vil presentere et innblikk i hvordan fjellpolitikken har fungert i Sveits.

Målgruppen for arrangementet er alle med et engasjement rundt utforming av fjellpolitikk. Bl.a politikere, reiselivsorganisasjoner, landbruket og landbrukets organisasjoner, regionale- og kommunale myndigheter og aktører.

Landbruk: Denne uken inviteres det til nasjonal konferanse om muligheter og utfordringer for fjellområdene.