Historisk arkiv

Landbruk: Vansjøkonferansen 2006

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Landbruk: - For meg er det å utvikle landbruket i en stadig mer miljøvennlig retning, en soleklar forutsetning for å sikre oppslutningen om norsk landbruk framover, sa politisk rådgiver Sigrid Hjørnegård da hun innledet på Vansjøkonferansen 2006.

Landbruk: Vansjøkonferansen 2006

Landbruk: -For meg er det å utvikle landbruket i en stadig mer miljøvennlig retning, en soleklar forutsetning for å sikre oppslutningen om norsk landbruk framover - og legge grunnlaget for at landbruks- og matpolitikken har legitimitet i befolkningen i framtida, sa politisk rådgiver Sigrid Hjørnegård i Landbruks- og matdepartementet da hun innledet på Vansjøkonferansen 2006.

Morsaprosjektet går foran
-
Organiseringen av Morsaprosjektet kan trygt sies å ha vært en suksess. Det skal nå brukes som modell for organisering av det lokale arbeidet knyttet til oppfølging av vanndirektivet i andre deler av landet. Jeg vil påpeke at en god organisering med lokal forankring og engasjement er og blir selve nøkkelen for å få gjennomført tiltak i årene framover, understreket Hjørngård i sitt innlegg.


31.08.06