Historisk arkiv

Mat og reiselivskonferanse på Geilo

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Mat: I morgen åpner statsråd Terje Riis-Johansen konferansen ”Mat og reiseliv 2006”. Over 200 matprodusenter og reiselivsaktører er samlet på Geilo.


Mat og reiselivskonferanse på Geilo

Mat: I morgen, 18.10., åpner statsråd Terje Riis-Johansen konferansen ”Mat og reiseliv 2006" på Geilo. Over 200 deltagere, de fleste er små matprodusenter og reiselivsaktører, får servert et program som både er faglig interessant, og inspirerende.

Større verdiskaping
Målet med konferansen er å bidra til økt innovasjon og større verdiskaping i mat- og reiselivsbransjene, samt øke kunnskapsnivået om markeder og markeds- og salgsstrategier.

Landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen åpner konferansen sammen med generalsekretær i DNT, Kristin Krohn Devold.

Arrangørene lover spennende innlegg fra blant annet reiseekspert Jens A. Riisnes, Randi Skaug - den første norsk kvinne på Mount Everest, bondelagskokken Charlotte Mohn og forbrukerforsker Runar Døving.

Utveksler erfaring
Målgruppen konferansen er små og mellomstore aktører i bransjen. For disse bedriftene er det viktig å samarbeide og lære av hverandres erfaringer. Dette er det tatt hensyn til ved utformingen av programmet, blant annet arrangeres det Speeddate” der matprodusenter og reiselivsaktører, i korte møter, kan gjøre treffes for å mulig innlede et samarbeid.

Den Norske Turistforening, Landbruks- og matdepartementet, Innovasjon Norge, Matmerk og Norsk bygdeturisme og gardsmat står som arrangører av konferansen. Arrangementet er en videreutvikling og sammenslåing av Bygdeturismedagene og konferansen Mat Med Utsikt.

Mat: Statsråd Terje Riis-Johansen åpner konferansen ”Mat og reiseliv 2006” på Geilo i morgen 18.10.