Historisk arkiv

Økologisk på Molde-jazz i år

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Økologisk: Molde Internasjonale Jazzfestival satser for alvor på økologisk. I 2005 ble det innført økologisk mat under festivalen, og prosjektet fortsetter med et utvidet tilbud i år. I år er både mat, klær og vin økologisk.

Økologisk på Molde-jazz i år

Økologisk: Molde Internasjonale Jazzfestival satser for alvor på økologisk. I 2005 ble det innført økologisk mat under festivalen og prosjektet fortsetter med et utvidet tilbud i år. I år er både mat, klær og vin økologisk.

Økologisk i hele spektret
Prosjektleder for innføring av øko-mat på festivalen, Jan Erik Nyland kan tilby et større utvalg økologisk i år. - Vi er veldig glad for at våre faste leverandører har kommet på banen, sier han. Foruten økologisk kjøtt, grønnsaker, nøtter, ris og melkeprodukter kan en slukke tørsten med økologisk drikke. Den lokale produsenten Syltebrus har lovet flere brussorter, og all vin som blir solgt fra Jazzfestivalen sine serveringssteder er økologisk.

Ikke minst er Jazzfestivalen svært glad for at de har fått tak i T-skjorter som har både øko-merket og produsert ut i fra retningslinjer for rettferdig handel.

Bioforsk Økologisk har bidratt med sin kunnskap, blant annet ved å holde informasjonskurs for alle som arbeider med catering og servering under jazzfestivalen.

Økologisk: Molde Internasjonale Jazzfestival satser på økolgisk og utvider tilbudet i år.