Historisk arkiv

Statskog: Ingen grunn til å ikke dra på tur

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Statskog: "God tur!" er navnet på turkartet som Trondheim friluftsråd, Malvik og Strinda fjellstyre sammen med Statskog nylig har laget.

Statskog: Ingen grunn til å ikke dra på tur

Statskog: "God tur!" er navnet på turkartet som Trondheim friluftsråd, Malvik og Strinda fjellstyre sammen med Statskog nylig har laget. Kartet distribueres nå gratis til trøndere som vil opp av sofaen.

Turer for sommer og vinter
Sammen med Trondheim friluftsråd, Malvik og Strinda fjellstyre har Statskog utviklet et turkart som dekkernaturskjønne omgivelser i Malvik og Jonsvassområde ved Trondheim. Det er snakk om familievennlige turterreng for turer både sommer og vinter.

I turkartet finner du blant annet forslag til en 20 km rundtur på sykkel. Langs rundturen finnes flere turmål. Kartet viser turstier, skiløyper, rasteplasser, parkeringsplasser og informasjonstavler. I tilegg får du god informasjon om kulturminner samt jakt og fiske i området.

Statskog
Statskog eies av staten og styres av Landbruks- og matministeren gjennom foretaksmøtet. Statskog har hovedkontor i Namsos. Grunneiervirksomheten er organisert i tre distrikt, og er representert ved 25 lokalkontor spredt over hele landet.