Historisk arkiv

Statskog: Ny Innlandskonferanse

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Statskog: Innlandskonferansen 2006 arrangeres for 4. gang i Målselv onsdag 23. og torsdag 24.03. Tema for årets konferanse er bla. utfordringer for landbruket og vern og utnytting av skog og utmark.


Statskog: Ny Innlandskonferanse

Statskog: Innlandskonferansen 2006 arrangeres for 4. gang i Målselv onsdag 23. og torsdag 24.03. Temaer for årets konferanse er utfordringer for landbruket, vern og utnytting av skog og utmark, reiseliv og vinterturisme, bredbånd, arktisk tre og regional filmproduksjon.

Innlandet 2010
Eks-finansministeren og nåværende fylkesmann i Hedmark Sigbjørn Johnsen skal foredra om "Innlandet 2010 - Fyrtårn i Innlandet", et prosjekt som har som siktemål å øke utnyttelsen av det indre Østlandet. - Her vil han også komme inn på reiseliv og reiselivssatsing. Jeg er sikker på at det vil komme fram mye som vi kan ta lærdom av på innlandet i Troms også, sier Dagfinn Reiersen, distriktssjefen i Statskog som er èn av fire i gruppa som nå legger siste hånd på verket for Innlandskonferansen 2006.

- Jeg er stolt over at vi har greid å samle så mange interessante foredragsholdere. Vi har snekret sammen et godt program, der den røde tråden er utnytting av ressursene i innlandet, sier Dagfinn Reiersen.

Statskog: Innlandskonferansen 2006 arrangeres for 4. gang onsdag 23. og torsdag 24.03.