Historisk arkiv

Statskog: Siste årsmelding fra Finnmark

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Statskog: I løpet av 2. kvartal 2006 overtar styret for Finnmarks-eiendommen det fulle ansvaret for det som til nå har vært statens grunn i Finnmark. Det betyr at denne årsmeldinga vil være den siste fra Statskog Finnmark.

Statskog: Siste årsmelding fra Finnmark

Statskog: I løpet av 2.kvartal 2006 overtar styret for Finnmarkseiendommen det fulle ansvaret for det som til nå har vært statens grunn i Finnmark. Det betyr at denne årsmeldinga vil være den siste fra Statskog Finnmark.
 

Digital årsmelding
Statskog Finnmark har valgt å publisere en årsmelding som kun finnes i digitalt format. Det er kostnadssparende både mht til produksjon og distribusjon. I årsmeldinga som leveres denne gangen er det lagt vekt på å utnytte informasjon om virksomheten som allerede ligger ute på nettet, på for eksempel www.statskog.no, www.inatur.no. Dessuten har Statskog ønsket å relatere Statskog Finnmarks virksomhet med aktiviteter i andre institusjoner i samfunnet, ved å angi nyttige lenker til ulike fagområder.

Statskog
Statskog har grunnbokshjemmelen til ca. 110 000 km2, eller vel 1/3 av fastlands-Norge. Statens grunn i Finnmark omfatter ca. 46 000 km2, og forvaltes i medhold av Loven om statens umatrikulerte grunn i Finnmark. Statskog eies av staten og styres av Landbruks- og matministeren gjennom foretaksmøtet.