Historisk arkiv

Tre: Trebiennale i Agder

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Tre: Vest-Agder fylkeskommune står i år for første gang som arrangør av et større arrangement om tre som fremtidens materiale. Arrangementet omfatter konferanse, utstillinger og utdeling av Sørlandets trepris, og kalles Trebiennalen.


Tre: Trebiennale i Agder


Tre
: Vest-Agder fylkeskommune står i år for første gang som arrangør av et større arrangement om tre som fremtidens materiale. Arrangementet omfatter konferanse, utstillinger og utdeling av Sørlandets trepris, og kalles Trebiennalen.

Tre i hele linja
Arrangøren ønsker at Trebiennalen skal være et møtested for alle som har sitt hjerte og virke i tilknytning til tre som materiale fra skogsdrift til nyskapende arkitektur.

Gjennom den utviklingen som nå foregår i Norge og ellers i Europa åpnes mulighetene for at trevirke kan bli et konkurransedyktig materiale også i den digitale tidsalder. Trebiennalen vil belyse anvendelser av tre i hele verdikjeden samt tilknytning til kultur og tradisjoner. Trebiennalen gjennomføres i samarbeid med bransjen og forsknings- og utviklingsmiljø lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Tre: Vest-Agder fylkeskommune står som arrangør av årets Trebiennale.