Historisk arkiv

FAO: Behov for bedre ledelse

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

FAO: I sitt hovedinnlegg på FAOs Generalkonferanse i Roma i dag, understreket landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen blant annet behovet for bedre ledelse i FN-organisasjonen. – Vi må også klare å bli enige om et sett med hovedprioriteringer som er fremtidsrettede, sier Riis-Johansen.

FAO: I sitt hovedinnlegg på FAOs Generalkonferanse i Roma i dag, understreket landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen blant annet behovet for bedre ledelse i FN-organisasjonen. - Vi må også klare å bli enige om et sett med hovedprioriteringer som er fremtidsrettede, sier Riis-Johansen. 

Store utfordringer og reformen av FN-organisasjonen står sentralt. FNs Organisasjon for ernæring og landbruk, FAO, avholder sin Generalkonferanse i tiden 17.-24. november i år. Kjernen i FAOs mandat er å oppnå matsikkerhet for alle. Statsråd Riis-Johansen leder den norske delegasjonen under Generalkonferansen og har i dag holdt det norske hovedinnlegget.

FAO: I sitt hovedinnlegg på FAOs Generalkonferanse i Roma i dag, understreket landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen blant annet behovet for bedre ledelse i FN-organisasjonen.