Historisk arkiv

Grüne Woche: Det ekte og tradisjonelle

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Grüne Woche: Mange tyskere søker det ekte og tradisjonelle. Dette er i tråd med turistkonseptet til Anne Amodt AS. Deltakelsen på Grüne Woche har overbevist selskapet om at Tyskland er et viktig satsningsområde.

Grüne Woche: Det ekte og tradisjonelle

Grüne Woche: Mange tyskere søker det ekte og tradisjonelle. Dette er i tråd med turistkonseptet til Anne Amodt AS. Deltakelsen på Grüne Woche har overbevist selskapet om at Tyskland er et viktig satsningsområde.

- Det nyskapende ved vårt konsept er program med utgangspunkt i ekte norsk kunst og kultur - en delikat balanse mellom det eksklusive, det ekte, det elegante og det rolige. Her på messen legger vi spesiell vekt på innlandet, men vi arbeider med produkter over hele landet, forteller Anne Aamodt.

Produkter knyttet til Geoturisme
Målet med deltagelsen på Grüne Woche er å gjøre seg kjent med det tyske markedet og knytte norske og tyske kontakter innen geoturisme. Konseptet til selskapet er fundamentert i kulinariske og kulturelle program for norske og utenlandske turister i Norge.

Samarbeid avgjørende
- Gjennom arbeidet på messen i disse dagene har vi fått ett solid grunnlag for å lage fristende og eksklusive tilbud. Samarbeid med andre deltakere på den norske standen, kokkene fra Gastronomisk Institutt og aktiviteter som Gladmat festivalen i Stavanger vil være grunnlag for å sette sammen spennende program for turistene. Sammen med andre deltakere har vi allerede lagt grunnlaget for fristende og interessante kulturreiseprogram i Norge, sier Aamodt.

Grüne Woche: Anne Aamot. Foto: Arne Rød, Innovasjon Norge
Grüne Woche:Anne Aamot.
Foto: Arne Rød, Innovasjon Norge

Norge spennende reisemål
Vårt inntrykk av de besøkende på messen er at tyskere opplever Norge som ett fantastisk vakkert og spennende reisemål, og at mange søker det ekte og tradisjonelle. Dette er i tråd med vårt konsept og gir oss en overbevisning om at markedet i Tyskland er ett viktig og riktig satsningsområde for oss, avslutter Anne Aamodt.

Produkter basert på det unike
Anne Aamodt AS ble etablert i 2005, Anne Aamodt AS arrangerer program i skjæringspunktet natur, kunst, kultur og reise. Selskapet skaper, formidler og arrangerer program for dem som er på søken etter det unike og som har øye for storslått natur, kultur, kunst og kulinariske opplevelser for næringslivsmarkedet og privatmarkedet.

Grüne Woche
Landbruks- og matdepartementet står bak den norske paviljongen på Grüne Woche i nært samarbeid med Innovasjon Norge og ambassaden i Berlin. 28 norske virksomheter, store og små, som representerer både norsk næringsmiddelproduksjon og norske reiselivsprodukter, deltar på standen sammen med noen av Norges beste kokker fra Gastronomisk Institutt.

Ytterligere informasjon:
Anne Aamodt AS, Mob: 45 02 09 71 eller 952 71 102
post@anne-aamodt.com - www.anne-aamodt.com


26.01.07