Historisk arkiv

Inn på tunet på Bogstad gård

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Inn på tunet: - Med landbrukets ressurser som utgangspunkt har vi spesielt gode muligheter til å produsere unike tjenester til storsamfunnet, sa landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen i dag da han åpnet prosjektet Indico Inn på tunet på Bogstad gård.

Inn på tunet på Bogstad gård

Inn på tunet: - Med landbrukets ressurser som utgangspunkt har vi spesielt gode muligheter til å produsere unike tjenester til storsamfunnet. En levende gård gir et mangfold av muligheter, aktiviteter og meningsfylte arbeidsoppgaver. Ingen tilbud er like, alle kan skreddersys, sa landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen i dag da han åpnet prosjektet Indico Inn på tunet på Bogstad gård.

- Bogstad gård har blitt et utstillingsvindu for norsk landbruk, og nå er det spesielt gledelig at denne flotte gården også skal brukes til å gi arbeidstrening til noen av de som trenger det mest – folk med psykiske lidelser, sa Riis-Johansen da han takket for invitasjonen til å åpne Inn på tunet-prosjektet på Bogstad.

Styrker Inn på tunet
I årets jordbruksavtale ble staten og Norges Bondelag enige om å styrke arbeidet med å etablere gode ”Inn på tunet”-områder. En handlingsplan med forslag til nasjonale tiltak for å styrke ”Inn på tunet” skal levers om kort tid. Det er også øremerket to millioner kroner av de sentrale BU-midlene til ”Inn på tunet” i 2007.

Inn på tunet: Landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen åpnet i dag prosjektet Indico Inn på tunet på Bogstad gård.


31.01.07