Historisk arkiv

Landbruk: Landbrukets miljøutfordringer

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Landbruk: Landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen holder innlegg om landbruket i Norge og utfordringer framover på Plantemøtet Østlandet onsdag 07.02.. Hovedvekten legges på miljøsatsinger.

Landbruk: Landbrukets miljøutfordringer

Landbruk: Landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen holder innlegg om landbruket i Norge og utfordringer framover på Plantemøtet Østlandet 2007 kl 10.00 onsdag 7. februar på Quality Hotell og Resort ved Sarpsborg.

Bred fagsamling

Plantemøtet Østlandet 2007 avholdes i regi av Bioforsk Plantehelse og Bioforsk Øst i Ås for om lag 370 påmeldte deltakere. Møtet holdes 7. og 8. februar og er denne gangen lagt til Sarpsborg. Programmet dekker landbrukets fremtidige rolle, plantehelse og plantevern, genetikk, bioteknologi, matkvalitet, bioenergi, klimaeffekter, tunneldrift, økologisk produksjon, korn, potet, grønnsaker og bær. Etter åpningssesjonen er møtet inndelt i to parallelle sesjoner på tema mat og matkvalitet, og bioenergi.

Møtet åpnes av Harald Lossius, direktør i Bioforsk og Tor Bjønnes, landbruksdirektør i Østfold.

Landbruk: Landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen holder innlegg om landbruket i Norge og framtidige utfordringer på Plantemøtet Østlandet 07.02.2007


05.02.07