Historisk arkiv

Skog: Jakt, fiske og friluftsliv

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Skog: Landbruks- og matdepartementet er ute med en ny temaside som omhandler jakt, fiske og friluftsliv. Det er en del av departementets strategi for næringsutvikling, ”Ta landet i bruk”, på området reiseliv og opplevelsesproduksjon, og satsingen ”Inn på tunet”.

Skog: Landbruks- og matdepartementet er ute med en ny temaside som omhandler jakt, fiske og friluftsliv. Skog og utmark er et glimrende utgangspunkt for helse, rekreasjon og rehabilitering. Det er også en del av departementets strategi for næringsutvikling ”Ta landet i bruk” på området reiseliv og opplevelsesproduksjon, og satsingen ”Inn på tunet”. 

Bærekraftig skogforvaltning
Skog- og utmarksarealene spiller en viktig rolle for befolkningen som arena for friluftsliv og rekreasjon. Befolkningens bruk og tilgang til skog og utmark bidrar til god folkehelse og gir forståelse for og kunnskap om landbruk og naturforvaltning. På den nye temasiden om Jakt, fiske og friluftsliv får du enkel tilgang til nyheter, sentrale dokumenter og relevante lenker knyttet til temaet. 

Skog: Landbruks- og matdepartementet er ute med en ny temaside som omhandler jakt, fiske og friluftsliv.