Historisk arkiv

Landbruk: Statssekretær Ola Heggem til Molde

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Landbruk: Statssekretær Ola Heggem i Landbruks- og matdepartementet holder innlegg om kommunen som næringsaktør på landbruksområdet under Kommunedagene i Molde 5. februar. Deretter besøker Heggem et gardsbruk som tilbyr Inn på Tunet-tjenester i Molde.

Landbruk: Statssekretær  Ola Heggem i Landbruks- og matdepartementet holder innlegg om kommunen som næringsaktør på landbruksområdet under Kommunedagene i Molde 5. februar. Deretter besøker Heggem et gardsbruk som tilbyr Inn på Tunet-tjenester i Molde.  

Statssekretær Ola Heggem i Landbruks og matdepartementet holder hovedinnlegget på sesjonen Kommunen som næringsaktør under Kommunedagene i regi av KS i Molde 5. februar. Sesjonen avholdes på Hurtigruta MS Trollfjord. 

Landbrukets betydning
Ola Heggem vil i sitt innlegg legge vekt på landbrukets betydning i og for kommunene og ikke minst peke på de forventningene departementet har til kommunene på området. Kommunedagene samler ca 800 deltakere fra hele landet, både det politiske og administrative nivået i kommuner og fylkeskommuner er representert. Som en del av dette arrangementet avholdes det også flere parallelle sesjoner. 

Inn på tunet
Senere på dagen besøker statssekretær Ola Heggem gardsbruket til Kari Fløystad, Ellingsgården på Bolsøya i Molde. Gården er et godt eksempel på hvordan landbruket og kommunen samarbeider på tvers av sektorgrenser. Dette gårdsbruket gir bl.a. tilbud til en gruppe pasienter med psykiatrirelatert problematikk, et opplegg som fungerer bra for både bruker og bonde og er et godt tilbud til ulike grupper i Molde kommune. 

Pressen er velkommen med på gardsbesøket.

Pressekontakt: Astraea Antal, Landbruks- og matdepartementet 22 24 91 60, 93 43 19 30. 

Landbruk: Statssekretær  Ola Heggem i Landbruks- og matdepartementet holder innlegg om kommunen som næringsaktør på landbruksområdet under Kommunedagene i Molde.