Historisk arkiv

Landbruk og mat: Svanemyr ny Matråd i Brüssel

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Landbruk og mat: Steinar Svanemyr blir ny Matråd hos EU-delegasjonen i Brüssel. Han tiltrer stillingen 1. august i år og overtar da etter Harald Ribe. Matområdet er et stort og omfattende arbeidsområde som er omfattet av EØS-avtalen.

Landbruk og mat: Steinar Svanemyr blir ny Matråd hos EU-delegasjonen i Brüssel. Han tiltrer stillingen 1. august i år og overtar da etter Harald Ribe. Matområdet er et stort og omfattende arbeidsområde som er omfattet av EØS-avtalen. 

Svanemyr er i dag avdelingsdirektør i Seksjon for mat- og forbrukerpolitikk i Avdeling for matpolitikk i Landbruks- og matdepartementet.
 
- Det er mange saker som er inne i en spennende utvikling for tida, blant annet når det gjelder dyrehelse og dyrevelferd, og ikke minst GMO, sier Svanemyr. - Jeg ser det som min fremste oppgave å understøtte norske myndigheter som deltar i Brüssel. Jeg kan også love service overfor næringene våre som er engasjert i utviklingen i EU. 

Siden dette blir min andre periode i EU-delegasjonen, er det vel unødvendig å si at jeg likte meg godt der nede både faglig og sosialt, og jeg ser fram til å ta opp igjen tråden fra forrige gang, sier Steinar Svanemyr som nå er på vei til Brüssel.

Landbruk og mat: Steinar Svanemyr blir ny Matråd hos EU-delegasjonen i Brüssel.