Historisk arkiv

Landbruk: Vekstkrafta kjem nedanfrå

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgjevar: Landbruks- og matdepartementet

Landbruk: Vi treng gode lokale og regionale utviklingsarenaer, som kan gje kraft og retning til utvikling av landbruket som ei framtidsretta næring. Det har Trøndelagsfylka lukkast godt med, skriv departementsråd Olav Ulleren i ein kronikk i Trønderavisa i dag.

Landbruk: Vi treng gode lokale og regionale utviklingsarenaer, som kan gje kraft og retning til utvikling av landbruket som ei framtidsretta næring. Det har Trøndelagsfylka lukkast godt med, skriv departementsråd i landbruks- og matdepartementet Olav Ulleren i ein kronikk i Trønderavisa i dag.

”Tenkeloft Trøndersk landbruk” er allereie blitt eit omgrep langt ut over Trøndelag. Her er det etablert ei solid plattform for utviklingsarbeidet på landbruksområdet, gjennom eit partnarskap mellom fylkeskommunen, Fylkesmannen, Innovasjon Norge, kommunane og næringa sjølve, skriv Ulleren i kronikken.

Landbruk: Vi treng gode lokale og regionale utviklingsarenaer, som kan gje kraft og retning til utvikling av landbruket som ei framtidsretta næring.

    Landbruk: Vi treng gode lokale og regionale utviklingsarenaer, som kan gje kraft og retning til utvikling av landbruket som ei framtidsretta næring, skriv departementsråd  Olav Ulleren.
Landbruk: Vi treng gode lokale og regionale utviklingsarenaer, som kan gje kraft og retning til utvikling av landbruket som ei framtidsretta næring, skriv departementsråd  Olav Ulleren. Foto: Torbjørn Tandberg