Historisk arkiv

Mat: Engasjert dialog på Hamar

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Mat: Over 30 bønder og forbrukere tok morgenøkta på Gravdahl Bokhandel i Hamar lørdag formiddag. De var samlet til kafédialog om landbruks- og matpolitiske spørsmål.

Mat: Over 30 bønder og forbrukere tok morgenøkta på Gravdahl  Bokhandel i Hamar lørdag formiddag. De var samlet til kafédialog om landbruks- og matpolitiske spørsmål.

Landbruks- og matdepartementet arrangerer i løpet av sommeren kafédialoger på 8 utvalgte steder rundt om i landet - fra Bodø i nord til Mandal i sør. Hensikten er å  invitere bønder og forbrukere til en tettere dialog gjennom å samles rundt kafébordet. Lørdag 20. juni var turen kommet til Hamar. Over 30 engasjerte  bønder og forbrukere møttes på kaféen i Gravdahl Bokhandel for å diskutere problemstillinger knyttet til matproduksjon og -forbruk. Det var en engasjert forsamling  med mange sterke meninger. I felleskap utarbeidet  deltagerne på  Hamar mange nyttige innspill som blir overrakt Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk. 

Fredag førstkommende er det bønder og forbrukere i Halden som får anledningen til å bli bedre kjent med hverandre og med hverandres synspunkter.

Mat: Over 30 bønder og forbrukere tok morgenøkta på Gravdahl Bokhandel i Hamar lørdag formiddag.