Historisk arkiv

Bygdeturisme og gardsmat på mobiltelefon

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Bransje- og markedsorganisasjonen HANEN presenterer nå alle sine medlemmer på mobiltelefon. Derved vil alle som har mobiltelefon, iPhone eller annet bærbart utstyr med tilgang til Internett, raskt og enkelt kunne hente informasjon om opplevelser i Bygde-Norge.

Bransje- og markedsorganisasjonen HANEN presenterer nå alle sine medlemmer innen bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske på mobiltelefon. Derved vil alle som har mobiltelefon, iPhone eller annet bærbart utstyr med tilgang til Internett, raskt og enkelt kunne hente informasjon om spennende og gode opplevelser i Bygde-Norge.

Hos HANEN finner du overnatting, mat og drikke samt aktiviteter og opplevelser i Bygde-Norge. HANEN har omkring 500 virksomheter over hele landet. Her møter du natur, kultur og mennesker på nært hold. Og nå er det enda enklere for deg å finne fram til og å komme i direkte kontakt med tilbyderne. Gå på oppdagelsesferd hos HANEN på nettet eller mobilen før du drar ut for å oppleve Bygde-Norge. 

Bransje- og markedsorganisasjonen HANEN presenterer nå alle sine medlemmer innen bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske på mobiltelefon.

     Hanen mobil