Historisk arkiv

Bondens marked i høst

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Bondens marked merker at interessen for lokalprodusert, ”hjemmelaget” mat er økende. I de kommende helgene er det flust med muligheter til å kjøpe høstens gode råvarer og slå av en hyggelig prat med produsentene.

Bondens marked merker at interessen for lokalprodusert, ”hjemmelaget” mat er økende.  I de kommende helgene er det flust med muligheter til å kjøpe høstens gode råvarer og slå av en hyggelig prat med produsentene.

Helgen 2. – 4. september arrangeres markeder i Moss, Arendal og Oslo. På Løten er det i Akevitt- og pultostfestival fredag og lørdag.

Moss Matfestival arrangeres for 8. år på rad lørdag 3. september og Bondens marked er med. I Oslo har du mulighet til å handle på Bondens marked både lørdag og søndag. Lørdag er det Bondens marked i Vika Terrassen og søndag gjentas suksessen fra i fjor med et rent økologisk marked på Folkemuseet på Bygdøy. Arrangementet lørdag er et samarbeid mellom Bondens marked Oslo og KSL Matmerk, www.okologisk.no og Arrangementet søndag er et samarbeid mellom Bondens marked Norge og Statens landbruksforvaltning (SLF).

I Arendal er det også Bondens marked på lørdag.

10. september blir det også arrangert Bondens marked med vekt på økologisk mat på torget i Trondheim. Et tilsvarende marked blir arrangert på Bryggen i Bergen 29. oktober.

1. oktober blir det rent økologisk Bondens marked på Valkyrie plass i Oslo.

Bondens marked Norge og SLF arrangerer de tre sistenevnte markedene i samarbeid.

Bondens marked

Bondens marked (Foto: Landbruks- og matdepartementet)