Historisk arkiv

NM for ungdomsbedrifter

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Food for the Mood UB fra Karmsund videregående skole har vunnet den prestisjetunge Gastronomiprisen på NM for Ungdomsbedrifter.

Food for the Mood UB fra Karmsund videregående skole har vunnet den prestisjetunge Gastronomiprisen på NM for Ungdomsbedrifter. 

"Helhetlig konsept med et bredt produktsortiment. Innovative smaker som kombinerer lokale, norske råvarer og tradisjoner med internasjonale impulser. Bedriften presenterer temapakker med produkter som kundene enkelt kan bruke hjemme, samtidig som smakene som presenteres er nye og overraskende. Juryen mener bedriften har et forretningskonsept med store markedsmuligheter", het det i juryens begrunnelse.

10 500 elever i videregående skole har drevet Ungdomsbedrift dette året. Det tilsvarer hver sjette elev av et årskull. Elevene starter, driver og avvikler en egen virksomhet med lærer og mentor fra arbeids- og næringsliv som veiledere. Bedriftene registreres i Brønnøysundregistrene og avvikles når skoleåret er over.

Food for the Mood UB fra Karmsund videregående skole vant den prestisjetunge Gastronomiprisen på NM for Ungdomsbedrifter. Her sammen med prisutdeler Ane Hansdatter Kismul, politisk rådgiver i Landbruks- og matdepartementet.

Food for the Mood UB fra Karmsund videregående skole vant den prestisjetunge Gastronomiprisen på NM for Ungdomsbedrifter. Her sammen med prisutdeler Ane Hansdatter Kismul, politisk rådgiver i Landbruks- og matdepartementet. (Foto: Ungt Entreprenørskap)