Historisk arkiv

Oppsummerte Grüne Woche med næringslivsdelegasjonen

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Landbruks- og matminister Trygve Slagsvold Vedum møtte næringslivsdelegasjonen fra Grüne Woche i Berlin sist vinter for å bli oppdatert på hvordan arbeidet er tatt videre. Idag fikk han idag både gode tilbakemeldinger og gode råd videre.

Landbruks- og matminister Trygve Slagsvold Vedum møtte næringslivsdelegasjonen fra Grüne Woche i Berlin sist vinter for å bli oppdatert på hvordan arbeidet er tatt videre. Idag fikk han både gode tilbakemeldinger og gode råd videre.

-Jeg mener lokalmatsatsingen har vært en suksess. Vi begynner å se gode resultater av den langvarige satsingen, sa Vedum til næringslivsdelegasjonen.

Før det ble han orientert om hvordan ulike aktører konkret har fulgt opp noe av det delegasjonen ble enig om i januar. Han fikk også høre at det å samles på en slik måte som i Berlin og i tillegg få studere hvordan man gjør det i andre land, er svært nyttig.

- Grüne Woche er en viktig arena for å knytte kontakter og styrke samarbeidet her hjemme, sa flere av delegatene.

Vedum var glad for å høre nettopp det, men understreket samtidig at det er viktig å si ifra om hvilke muligheter som finnes for å forbedre dette samarbeidsforumet for mat og reiseliv ytterligere.

- Alle har glede av matmangfoldet. Den utviklingen vi har sett i de siste årene med et stadig bredere og kvalitativt bedre tilbud av matspesialiteter, er med å legitimere hele det norske landbruket, sa landbruks- og matminister Trygve Slagsvold Vedum.

Trygve Slagvsold Vedum i møte ned næringslivsdelegasjonen til Grune Woche
Trygve Slagvsold Vedum i møte med næringslivsdelegasjonen fra Grüne Woche. (Foto: Landbruks- og matdepartementet)