Historisk arkiv

Fikk verdifulle innspill på Trillemarka-befaring

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Miljøverndepartementet

- Jeg er veldig glad for at jeg fikk treffe så mange engasjerte i vernesaken i Trillemarka-Rollagsfjell, og at jeg på en så god måte fikk presentert de ulike synspunktene i saken, sier miljøvernminister Helen Bjørnøy.

Dato: 11.10.06

Fikk verdifulle innspill på Trillemarka-befaring

- Jeg er veldig glad for at jeg fikk treffe så mange engasjerte i vernesaken i Trillemarka-Rollagsfjell, og at jeg på en så god måte fikk presentert de ulike synspunktene i saken. Alle inntrykk og all informasjon jeg fikk i løpet av dagen, vil bli en del av den grundige behandlingen saken vil få i departementet i månedene som kommer, sier miljøvernminister Helen Bjørnøy.

Miljøvernminister Helen Bjørnøy sammen med politisk rådgiver Morten Wasstøl på befaring i Trillemarka. Foto: Miljøverndepartementet.Tirsdag 10. oktober møtte miljøvernminister Helen Bjørnøy skogeiere, ordførere, miljøvernorganisasjoner og andre involverte og engasjerte i vernesaken for Trillemarka-Rollagsfjell. Statsråden deltok på et møte for partene i vernesaken i Folkemusikksenteret i Prestfoss i Sigdal. Møtet var åpent for andre interesserte, og mange hadde møtt frem. Etterpå fikk statsråden oppleve Trillemarka-Rollagsfjell på nært hold, under en befaring i Nedalen-området i Sigdal kommune.
Miljøvernminister Helen Bjørnøy sammen
med politisk rådgiver Morten Wasstøl på
befaring i Trillemarka. Foto: Miljøverndepartementet.

Miljøverndepartementet tok initiativ til befaringen, mens Fylkesmannen i Buskerud stod for den praktiske gjennomføringen av programmet. Regjeringen tar sikte på å ta stilling til vernesaken før jul.