Historisk arkiv

Inspirasjonsfilm om stedsutvikling

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Miljøverndepartementet

I disse dager mottar alle landets ordførere og fylkesordførere filmen; "Et nytt håp for Inndyr". Filmen er et ledd i formidlingen av erfaringer og anbefalinger fra programmet "Miljøvennlige og attraktive tettsteder i distriktene" (2001-2005). Miljøverndepartementet og Kommunal- og regionaldepartementet står bak tiltaket.

Et nytt håp for Inndyr - DVD om stedutviklingStedsutvikling er aktuelt som aldri før. Rundt om i landets fylker og kommuner er aktivitetsnivået høyt, og det skjer en masse spennede og kreativt i byer og tettsteder.

Gjennom programmet "Attraktive og miljøvennlige tettsteder i distriktene (2001 - 2005) ble det høstet en rekke erfaringer, anbefalinger og kloke grep som vi ønsker å dele med alle kommuner i landet, skriver miljøvernminister Helen Bjørnøy og kommunal- og regionalminister Åslaug Haga, i et brev til alle landets ordførere.

Sammen med brevet sender de to ministrene ut DVD-en "Et nytt håp for Inndyr" - en 20 minuetters inspirasjonsfilm om utviklingen av kommunesenteret Inndyr i Gildeskål kommune.

Filmen kan bestilles hos Klima- og forurensningsdirektoratet e-post: bestilling@klif.no
Oppgi publikasjonsnr. T-1455