Historisk arkiv

Invitasjon til dialogkonferanse 25. juni:

Klimaendringer i Norge – hva møter vi, og hvordan?

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Miljøverndepartementet

Klimaet er i endring. Økt temperatur, stigende havnivå og mer ekstreme værforhold vil gjøre seg gjeldende i nær framtid. Hvilke konsekvenser får dette for naturen, samfunnet, deg og meg? Det inviteres til dialogkonferanse 25. juni.

Klimaet er i endring. Økt temperatur, stigende havnivå og mer ekstreme værforhold vil gjøre seg gjeldende i nær framtid. Hvilke konsekvenser får dette for naturen, samfunnet, deg og meg?

25. juni inviterer NOU Klimatilpassing til dialogkonferansen "Klimaendringer i Norge – hva møter vi, og hvordan?" i SFTs lokaler på Helsfyr i Oslo. Miljø- og utviklingsminister Erik Solheim vil innlede på konferansen, hvor vi vil få presentert en ny rapport med oppdaterte projeksjoner for utviklingen av klimaet i Norge. Videre vil konferansen belyse hvordan tilpasninger til i klimaendringer allerede foregår i Norge og starte en dialog om hvilke tilpasningsutfordringer vi kan vente oss fram mot midten og slutten av dette århundret, på regionalt nivå og i utvalgte bransjer. 

NOU Klimatilpassing er et offentlig utvalg som er oppnevnt av regjeringen for å utrede sårbarhet og konsekvenser av klimaendringene. Klimautfordringen er todelt: Vi må redusere utslipp for å begrense klimaendringene, og samtidig tilpasse oss et endret klima. Den siste utfordringen danner utgangspunktet for utvalgets arbeid.

Program og påmelding

Mer om NOU Klimatilpassing