Historisk arkiv

Priv. til red.

Statssekretær Heidi Sørensen åpner Årvoll kulturscene

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Miljøverndepartementet

Statssekretær i Miljøverndepartementet, Heidi Sørensen, åpner Årvoll kulturscene lørdag 29. januar sammen med byråd for byutvikling Bård Folke Fredriksen. Miljøverndepartementet har bidratt med 2,7 millioner kroner til scenen gjennom Groruddalssatsingen.

Årvoll gård i bydel Bjerke har siden sent på 1970-tallet blitt en viktig møteplass for frivillige foreninger, brukskunstnere, bydelens tjenester og øvrig næringsliv. I dag er Årvoll gård et unikt samlingspunkt i bydelen – på tvers av kulturer og alder. Den gamle låven er nå ombygd til en topp moderne kulturscene.

– Det er viktig at folk engasjerer seg for å sikre kvaliteter i sitt eget nærmiljø. En egen kulturscene vil bidra til et bedre kulturtilbud der folk bor. Det å delta i kulturaktiviteter i eget nabolag er med på å styrke vår identitet og tilhørighet, sier statssekretær Heidi Sørensen.

Åpningsforestillingen ”Grenseløse drømmer” starter kl 14.45. Den er en fargerik og spennende scenisk vev av dans, musikk, tekst og billedkunst fokusert på fortid, nåtid og framtid. Forestillingen er satt sammen av barn, ungdom og voksne fra bydelen.

Tid: Lørdag 29. januar kl 14.30
Sted: Årvoll gård, Årvollveien