Historisk arkiv

Stor konferanse om naturmangfold

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Miljøverndepartementet

Miljø- og utviklingsministeren inviterer til stor konferanse om naturmangfold i Oslo 28. mars. Konferansen "Liv laga" byr på muligheten for å lære mer om natur og bevaring av naturmangfold.

Miljø- og utviklingsministeren inviterer til stor konferanse om naturmangfold i Oslo 28. mars. På konferansen "Liv laga" kan alle interesserte lære mer om natur og bevaring av naturmangfold.

Konferansen byr på engasjerte foredragsholdere fra inn- og utland som vil presentere oppdatert kunnskap om tidsaktuelle problemstillinger. I tillegg presenteres verktøy for kommunene og eksempler på positive tiltak fra lokalmiljøer.

Liv laga-konferansene har som mål å gi kunnskap om natur og inspirere til tiltak for å hindre tap av naturmangfold. Målgruppene for konferansen er statsforvaltningen, kommuner, fylker, nærings- og interesseorganisasjoner.

Konferansen ble første gang holdt i 2009 og var en oppfølging av Postkortaksjonen 2008 og Countdown 2010-kampanjen. I år er det andre gang at konferansen holdes, og den er en oppfølging av FNs internasjonale naturmangfoldår 2010.

Les mer om programmet og påmelding på konferansens egen hjemmeside.