Historisk arkiv

Miljøvernminister Erik Solheim lanserer klimaforedrag for BI-studentene

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Miljøverndepartementet

Polarfarerne Børge Ousland og Jan-Gunnar Winther, direktør ved Norsk Polarinstitutt, legger ut på en foredragsturne til høyskoler og universiteter med klimaforedraget Kalde Fakta. Første foredraget holdes på Handelshøyskolen BI i Oslo, mandag 9. Februar. Miljø- og utviklingsminister Erik Solheim lanserer foredraget og deltar i samtale med studentene etter foredraget.

Polarfarerne Børge Ousland og Jan-Gunnar Winther, direktør ved Norsk Polarinstitutt, legger ut på en foredragsturne til høyskoler og universiteter med klimaforedraget Kalde Fakta. Første foredraget holdes på Handelshøyskolen BI i Oslo, mandag 9. Februar. Miljø- og utviklingsminister Erik Solheim lanserer foredraget og deltar i samtale med studentene etter foredraget.

TID: Fra kl. 10.00 - 11.30
STED: Handelshøyskolen, BI, Nydalsveien 37, Oslo

Ousland og Winther har begge 20 års erfaring fra ekspedisjoner og forskning i Arktis og Antarktis. Foredraget er en beretning om deres egne opplevelser fra polarområdene med isen som smelter, dyreliv, kamp med naturkrefter og siste nytt fra klimaforskningen.

Foredragsturneen arrangeres av Klimaløftet/Miljøverndepartementet og skal gå til høyskoler og universiteter over hele landet.