Historisk arkiv

Hva er god bypolitikk for Tromsø?

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Miljøverndepartementet

5. april kl 8.30

Tromsø har passert 70 000 innbyggere og det er forventet sterk vekst også i årene fremover. Klarer Tromsø å løse utfordringene når det gjelder areal- og transportplanlegging og samtidig la klima- og miljøhensynet stå i fokus? Tromsø har satt seg som mål å få til et bedre bymiljø i samarbeid med næringslivet. Miljøvernminister Bård Vegar Solhjell inviterer til frokostmøte 5. april.

Grønn Agenda bymøte i Tromsø

Tromsø har passert 70 000 innbyggere og det er forventet sterk vekst også i årene fremover. Klarer Tromsø å løse utfordringene når det gjelder areal- og transportplanlegging og samtidig la klima- og miljøhensynet stå i fokus? Tromsø har satt seg som mål å få til et bedre bymiljø i samarbeid med næringslivet. Miljøvernminister Bård Vegar Solhjell inviterer til frokostmøte 5. april.

Innledere til Grønn Agenda frokostmøte i Tromsø

MØT:

Bård Vegar Solhjell, miljøvernminister

Øyvind Hilmarsen, byrådsleder

Grete Kristoffersen, direktør i Næringsforeningen i Tromsøregionen

Tone Huse, Universitetet i Tromsø, samfunnsgeograf, stipendiat, forfatter og medlem av miljøvernministerens fagråd for bypolitikk

Knut Eirik Dahl, Professor i urbanisme, Arkitektur og designhøgskolen i Oslo (AHO), President i Europan Norge cog partner i D&U arkitekter, Tromsø

Møteleder er Erik Aasheim

Tid: 5. april, kl. 08.30 (frokost serveres fra kl. 08.00)
Sted: Kulturhuset, Erling Bangsunds plass 1

Påmelding

Gratis adgang 

 

 

(Grafisk design Konsis, Foto: Mark Ledingham, Miljøverndepartementet, Tromsø kommune, Tromsø Næringsforening, Universitetet i Tromsø, Arkitekthøyskolen)