Historisk arkiv

Hva skjer i Naturmangfoldåret?

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Miljøverndepartementet

Åpning av Naturmangfoldåret 2010 i Trondheim

Statssekretær Heidi Sørensen innledet sammen med miljø- og utviklingsminister Erik Solheim på den offisielle åpningen av Naturmangfoldåret 2010 i Trondheim 01.02.10. Hovedbudskap i Sørensens foredrag var hvorfor vi markerer dette året i Norge, og hva vi kommer til å fylle året med i Norge. Hun snakket også om hvorfor naturmangfoldet er viktig og hvilke utfordringer som truer det.

Åpning av Naturmangfoldåret 2010Statssekretær Heidi Sørensen innledet sammen med miljø- og utviklingsminister Erik Solheim på den offisielle åpningen av Naturmangfoldåret 2010 i Trondheim 01.02.10. Hovedbudskap i Sørensens foredrag var hvorfor vi markerer dette året i Norge, og hva vi kommer til å fylle året med i Norge. Hun snakket også om hvorfor naturmangfoldet er viktig og hvilke utfordringer som truer det.

Åpningen ble arrangert av Direktoratet for naturforvaltning og Miljøverndepartementet, i sammenheng med den sjette internasjonale Trondheimskonferansen om naturmangfold.

På Trondheimskonferansen deltar bl.a. representanter fra forvaltning, forskning, utdanningsinstitusjoner og frivillige organisasjoner.

Les Heidi Sørensens foredrag. (pdf)