Historisk arkiv

Statsråd Brustad møter Tysklands økonomi- og teknologiminister

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Nærings- og handelsdepartementet

Nærings- og handelsminister Sylvia Brustad tar i mot Tysklands økonomi- og teknologiminister Michael Glos til politiske samtaler i Tromsø 2. september.

Nærings-  og handelsminister Sylvia Brustad tar i mot Tysklands økonomi- og teknologiminister Michael Glos til politiske samtaler i Tromsø 2. september.

Glos kommer til Norge på to dagers besøk 1. og 2. september. Under besøkets første dag vil han besøke Hammerfest og StatoilHydros anlegg på Melkøya. I Tromsø vil han også møte olje- og energiminister Terje Riis-Johansen.

- Tyskland er en av våre aller viktigste økonomiske partnere. Jeg ser fram til denne anledningen til å drøfte våre prioriteringer innen innovasjon og næringspolitikk med min tyske kollega. Ikke minst hyggelig er det å kunne ha disse samtalene i Tromsø, der vi finner viktige miljøer innen så vel marin bioteknologi som miljøovervåking og telemedisin, sier statsråd Brustad.

Det legges opp til at media vil kunne følge Glos og Brustad (”walk and talk”) når de, sammen med olje- og energiminister Riis-Johansen, spaserer fra Polarmiljøsenteret (kl 1200) til lunsj i Tromsø sentrum (kl 1215).

For ytterligere opplysninger kontakt rådgiver Mona Mortensen Krane,
tlf: 22 24 66 16/ 98 44 97 96, e-post: mok@nhd.dep.no