Historisk arkiv

Halvor Nordrum var Giske for en dag

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Nærings- og handelsdepartementet

I dag blir Trond Giske ”skygget” av eleven Halvor Nordrum. Halvor deltar i Leder for en dag, et arrangement i regi av organisasjonen Ungt Entreprenørskap.

Eleven Halvor Nordrum var med Giske for en dag. I midten politisk rådgiver Jeanette Moen. 
Eleven Halvor Nordrum var med Giske for en dag. I midten politisk rådgiver Jeanette Moen. (Foto: Jofrid Egeland, NHD)

 

I dag blir Trond Giske ”skygget” av eleven Halvor Nordrum. Halvor deltar i Leder for en dag, et arrangement i regi av organisasjonen Ungt Entreprenørskap.

-Jeg må innrømme at jeg var ganske spent i går kveld på hvordan dette skulle gå og jeg hadde problemer med å få sove. Men nå går det bedre, sa Halvor da han hadde vært sammen med statsråden noen timer torsdag. 

Første post på programmet for statsråden og Halvor var frokostmøte hos Mørland & Johnsen Analyse og Kommunikasjon i Oslo. Før Giske startet foredraget sitt her, kom han med et lite tips til Halvor:

- En travel leder må alltid ha med seg et slips i lomma. Det har jeg her, sier Giske og knyter slipset med kjappe bevegelser.

Etter frokostmøtet gikk turen videre til Stortingets vandrehall, hvor intervju med Dagsavisen ventet.

Halvor er en av 30 elever som har blitt valgt ut til å være leder for en dag fordi de har utmerket seg i sitt arbeid i Ungdoms- eller Studentbedrift. Halvor er fra Stokke og har snart gått tre år på Gjennestad videregående skole. Han har planer om å studere markedsføring. Som en del av et skoleprosjekt i regi av Ungt Entreprenørskap etablerte han og tre andre gutter i klassen ungdomsbedriften Gjennestad Group UB, hvor Halvor ble valgt til daglig leder. Bedriften har vunnet flere priser med produktet Eggstokken, en målestokk for eggets koketid.