Historisk arkiv

Næringsminister Dag Terje Andersen og kunnskapsminister Øystein Djupedal inviterer til EUs entreprenørskapskonferanse i Oslo

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Nærings- og handelsdepartementet

Norge er vertskap for EU-konferansen om entreprenørskap i utdanningen. Det er første gang en slik konferanse blir arrangert i Norge. Næringsminister Dag Terje Andersen og kunnskapsminister Øystein Djupedal åpner konferansen torsdag 26. oktober kl 9.30.

Pressemelding

Nr.: 85/06
Dato: 23. oktober 2006
Kontaktpersoner:
Ingrid Braate i Nærings- og handelsdepartementet, tel. 480 60 503
Håkon Fenstad i Kunnskapsdepartementet, tel. 97 67 11 98

Næringsminister Dag Terje Andersen og kunnskapsminister Øystein Djupedal inviterer til EUs entreprenørskapskonferanse i Oslo

Norge er vertskap for EU-konferansen om entreprenørskap i utdanningen. Det er første gang en slik konferanse blir arrangert i Norge. EU ser på Norge som et foregangsland på dette området.

Konferansen ”Entrepreneurship Education in Europe – Fostering Entrepreneurial Mindsets through Education and Training” samler 300 personer fra departementer, organisasjoner, næringsliv og forskningsmiljøer i Europa. Programmet kan lastes ned her.

Næringsminister Dag Terje Andersen og kunnskapsminister Øystein Djupedal åpner konferansen torsdag 26. oktober kl 9.30.

EU-kommisjonen vil under konferansen legge fram sin rapport om entreprenørskap i utdanningen, hvor EU kommer med en rekke anbefalinger. Konklusjonene fra konferansen vil publiseres i en sluttrapport som oversendes beslutningstakere i EU.

Konferansen finner sted torsdag 26. og fredag 27. oktober i BIs lokaler i Nydalen (Nydalsveien 37) i Oslo.

Pressen er velkommen til å delta.