Historisk arkiv

Møter bedrifter med klare meninger

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Nærings- og handelsdepartementet

Tirsdag 25. september inviterer kommunal- og regionalminister Magnhild Meltveit Kleppa og nærings- og handelsminister Dag Terje Andersen til regjeringens innovasjonsverksted – et møte mellom bedrifter, kunnskapsmiljøer og politikerne som forberedelse til regjeringens stortingsmelding om innovasjon som kommer i 2008.

Arrangementet starter kl. 10 og finner sted i Kapp næringshage på Østre Toten.

Bortimot 100 bedriftsledere og andre representanter for næringsutvikling på Innlandet vil være samlet for å diskutere og belyse mulighetene som regionen har for å hevde seg i morgendagens næringsliv. For regjeringen er hensikten å få gode råd og innspill i arbeidet med en forsterket satsing på innovasjon og synliggjøre mulighetene for norsk næringsliv.

- For oss vil det være svært nyttig å treffe bedriftene for å få høre hvordan de opplever hverdagen, og få innspill til hva vi kan tilrettelegge fra statens side. Samtidig vet vi at bedriftenes tid er kostbar. Derfor legger vi opp til at dagen skal inspirere både bedriftene og oss, slik at vi har gjensidig nytte av det, sier kommunal- og regionalminister Kleppa og nærings- og handelsminister Andersen.

Det blir arrangert flere innovasjonsverksteder rundt i landet, for at næringslivets erfaringer skal komme direkte til dem som skal utvikle innovasjonspolitikken. 

Pressen er velkommen til å delta på verkstedet.

Pressekontakt: Mona Mortensen Krane, telefon 98449796