Historisk arkiv

Dialogmøte om næringslivets forskningsinnsats

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Nærings- og handelsdepartementet

Sted:

Nærings- og handelsminister Dag Terje Andersen og forsknings- og høyere utdanningsminister Tora Aasland har dialogmøte med representanter fra næringslivet. Regjeringen ønsker en dialog med relevante næringslivsaktører for å drøfte hva som vil være gode og realistiske ambisjoner for næringslivets forskningsinnsats og hvilken rolle næringslivet og myndigheter kan og bør spille. På den bakgrunn er det invitert til en åpen drøfting om mål og virkemidler knyttet til næringslivets FoU-innsats. Sted: Regjeringskvartalet, VIP-rommet i R5.

Nærings- og handelsminister Dag Terje Andersen og forsknings- og høyere utdanningsminister Tora Aasland har dialogmøte med representanter fra næringslivet.

Regjeringen ønsker en dialog med relevante næringslivsaktører for å drøfte hva som vil være gode og realistiske ambisjoner for næringslivets forskningsinnsats og hvilken rolle næringslivet og myndigheter kan og bør spille. På den bakgrunn er det invitert til en åpen drøfting om mål og virkemidler knyttet til næringslivets FoU-innsats.

Sted: Regjeringskvartalet, VIP-rommet i R5.