Historisk arkiv

Utdrag frå olje- og energiminister Terje Riis-Johansen sin kalender for veke 40

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Olje- og energidepartementet

Statsministeren og statsrådane har normalt følgjande faste postar i sine vekeprogram: Regjeringskonferanse på statsministerens kontor måndag og torsdag kl 12.15, og Statsrådets møte på Slottet fredag kl 11.00. Det kan bli endringar i programmet.

Statsministeren og statsrådane har normalt følgjande faste postar i sine vekeprogram: Regjeringskonferanse på statsministerens kontor måndag og torsdag kl 12.15, og  Statsrådets møte på Slottet fredag kl 11.00. Det kan bli endringar i programmet.


Tysdag 29. september
Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen deltek på ENØK-dagen på Herøya i Porsgrunn, Telemark. Han held innlegg om ”ENØK i trange økonomiske tider”.
Dagen vert arrangert av et ENØK-nettverk beståande av mellom anna Yara, Ineos, Eramet, BIS Production Partner og Rec Wafer. Nettverket er en drivende kraft for ENØK-arbeidet i Herøya Industripark (HIP). Potensialet for energisparing er betydelig i denne delen av industrien, og Enova har gitt løyve til fleire prosjekt knytt til energieffektivisering i ulike industriverksemder.


Onsdag 30. September
Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen møter studentar frå Forskningssentre for miljøvennlig energi (FME). På eit besøk i Trondheim tidligare i år inviterte statsråden studentane ved desse sentra til å etablere ei tankesmie, og komma med råd og innspel til framtidas miljøvennlege energiløysningar.