Historisk arkiv

Utdrag frå olje- og energiminister Terje Riis-Johansen sin kalender for veke 6

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Olje- og energidepartementet

Statsministeren og statsrådane har normalt følgjande faste postar i sine vekeprogram: Regjeringskonferanse på statsministerens kontor måndag og torsdag kl 12.15, og Statsrådets møte på Slottet fredag kl 11.00. Det kan bli endringar i programmet.

Statsministeren og statsrådane har normalt følgjande faste postar i sine vekeprogram: Regjeringskonferanse på statsministerens kontor måndag og torsdag kl 12.15, og  Statsrådets møte på Slottet fredag kl 11.00. Det kan bli endringar i programmet.


Måndag 8. februar
Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen har invitert til samråd i Sandnessjøen for å få innspel til arbeidet med ny stortingsmelding om petroleumsverksemda. Dette er eitt av møtene mellom olje- og energiministeren, petroleumsnæringa, organisasjonar og sentrale regionale aktørar, statsråden vil helde i vår. Hovudtemaet for samrådet i Sandnessjøen er ringverknader frå petroleumsverksemda.

Tidligare på dagen vil olje- og energiministeren besøke Sandnessjøen VGS, brønnlinja. Etter besøket vil ministeren gå om bord i BPs supplyskip for ein omvisning om bord, og bli frakta til Helgelandsbase, kor han vil få ein omvisning.

Eigen presseinvitasjon er sendt ut.

Samrådet finn stad på Rica Hotel Sandnessjøen frå klokka 16.00 til 18.00. Møtet er ope for pressa.

Pressekontakt for statsråden er kommunikasjonsrådgjevar Håvard Hegna, tlf 909 43 444.


Tysdag 9. februar
Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen har invitert til samråd i Harstad for å få innspel til arbeidet med ny stortingsmelding om petroleumsverksemda. Hovudtemaet for samrådet i Harstad er petroleumsverksemda i Barentshavet – føresetnader og konsekvensar.

Samrådet finn stad på Thon Hotell Harstad frå klokka 12.00 til 14.00. Møtet er ope for pressa.

Tidligare på dagen vil olje- og energiministeren besøke Statoil Harstad, og vil etter samrådet besøke Hydra Tidal og Det norske oljeselskap (DNO).

Eigen presseinvitasjon er sendt ut.

Pressekontakt for statsråden er kommunikasjonsrådgjevar Håvard Hegna, tlf 909 43 444.


Torsdag 11. februar
Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen svarer på interpellasjon nr. 29 i Stortinget.


Fredag 12. februar
Frå klokka 17.00 deltek olje- og energiminister Terje Riis-Johansen på fylkesårsmøte i Rogaland Senterparti.

Kontaktperson for statsråden er politisk rådgjevar Ivar Vigdenes tlf. 93 03 21 54