Historisk arkiv

Fra statsministerens program uke 42

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Statsministerens kontor

Pressemelding

Nr.: 141/2006
Dato: 13. oktober 2006

Priv. til red.:

Fra statsministerens program

Statsministeren og statsrådene har normalt disse faste postene i ukeprogrammet: regjeringskonferanse på Statsministerens kontor mandag og torsdag kl. 12.15, og statsrådsmøte på Slottet fredag kl. 11.00.


Mandag 16. oktober:
Kl. 11.00 deltar statsministeren sammen med statsminister Tony Blair i den offisielle åpningen av den norske gassrørledningen til Storbritannia, Langeled, i London. Vertskap for åpningen er Hydro. Pressekontakt er kommunikasjonsrådgiver ved SMK Trude Måseide, telefon 95 72 65 10 – tm@smk.dep.no.
Et utvalg norske redaksjoner er invitert til åpningen, som Hydro er vertskap for. Etter åpningen, kl. 12.20, er statsministeren og Hydros konsernsjef Eivind Reiten tilgjengelige for de samme pressefolkene.
Kl. 16.15 holder statsministeren den årlige Lancet Lecture i auditoriet på University College, Insitute of Education, 20 Bedford Way, London. Lancet er et fremtredende medisinsk tidsskrift og blant tidligere foredragsholdere i denne serien er nobelprisvinner Amartya Sen og Jeffrey Sachs, leder for FNs tusenårsmålprogram.

Tirsdag 17. oktober:
Kl. 09.00 holder statsministeren, finansministeren og kommunalministeren pressekonferanse i anledning regjeringens ettårsdag, på Soria Moria senter for bærekraft i Oslo.
Kl. 18.00 deltar statsministeren på regjeringens ettårsfest, på restaurant Stratos i Oslo.

Onsdag 18. oktober:
Kl. 09.15 taler statsministeren på Akademikernes landsmøte, på Hotel Bristol i Oslo.
Kl. 14.15 tar statsministeren imot Færøyenes lagmann, Jóannes Eidesgaard, på Statsministerens kontor. Det er fotomulighet ved innledningen.
Kl. 18.30 taler statsministeren på lokallagsmøte for Oslo Arbeidersamfunn, Sagene og Grefsen Arbeiderpartilag, på Soria Moria káfe på Torshov i Oslo.

Torsdag 19. oktober:
Kl. 20.00 er statsministeren blant gjestene under kong Haralds middag for Stortinget, på Slottet.