Historisk arkiv

Chiles president Michelle Bachelet besøker Norge

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Statsministerens kontor

President Michelle Bachelet kommer på offisielt besøk til Norge 30. – 31. mai. Statsminister Jens Stoltenberg er vertskap for besøket. - Jeg ser fram til å få besøk av Chiles president Michelle Bachelet. Vi har mange viktige internasjonale saker å diskutere, samtidig som vi deler de samme verdiene som sosialdemokrater, sier statsministeren.

President Michelle Bachelet kommer på offisielt besøk til Norge 30. – 31. mai. Statsminister Jens Stoltenberg er vertskap for besøket.

- Jeg ser fram til å få besøk av Chiles president Michelle Bachelet. Vi har mange viktige internasjonale saker å diskutere, samtidig som vi deler de samme verdiene som sosialdemokrater, sier statsministeren om besøket.

Programmet for besøket er som følger:

Onsdag 30. mai
Michelle Bachelet ankommer Oslo onsdag ettermiddag, og har deretter privat program i regi av den chilenske ambassaden.

Torsdag 31. mai
09.00 Møte mellom statsminister Jens Stoltenberg og Chiles president Michelle Bachelet på statsministerens kontor. Pressemulighet. Pressekontakt er statssekretær Torbjørn Giæver Eriksen, mobil 99541911.

10.30 Møte med stortingspresident Thorbjørn Jagland. Møtet finner sted på Stortinget.

10.50 Møte med Stortingets utenrikskomite .

13.00 Audiens på Slottet hos HM Kong Harald.

13.15 Lunsj på Slottet.

16.45 Forelesning på Nobelinstituttet.

19.30 Middag på Akershus Slott. Vert er statsminister Jens Stoltenberg. Fotomulighet ute, og fotopool inne (bestående av Scanpix, Se og Hør, NRK eller TV2, samt representanter for chilensk presse). Pressekontakt er kommunikasjonssjef Trude Måseide, mobil 95726510.