Historisk arkiv

Fra statsministerens program

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Statsministerens kontor

Statsministeren og statsrådene har normalt disse faste postene i ukeprogrammet: regjeringskonferanse på Statsministerens kontor mandag og torsdag kl. 12.15, og statsrådsmøte på Slottet fredag kl. 11.00. I juli holdes ikke ordinært statsråd.

Tirsdag 3. juli
Denne dagen er statsministeren i Rogaland. Pressekontakt er statssekretær Torbjørn Giæver Eriksen, tlf. 99 54 19 11.
Kl. 09.20 besøker statsministeren Hydros anlegg på Karmøy.
Deretter drar han videre til bedriftsbesøk i Haugesund.
Kl. 16.20 er statsministeren i Energiparken i Risavika ved Stavanger, for å se på området for et nytt teknologi- og miljøsenter.

Onsdag 4. juli
Denne dagen er statsministeren i Stavanger, i forbindelse med feiringen av dronning Sonjas 70-års dag. For samlet presseprogram for dagen viser vi til Utenriksdepartementet. Pressefolk som skal dekke begivenhetene må være akkreditert via UD. Pressekontakt for statsministeren er seniorrådgiver Øivind Østang, tlf. 91 34 64 70.
Kl. 10.25 deltar statsministeren ved dronningens og de andre kongelige gjestenes ankomst til Vågen i Stavanger, og i videre program i byen.
Kl. 12.05 tar statsministeren imot dronningen og hennes følge utenfor Stavanger kulturhus Sølvberget, der regjeringens gave – barnekunstutstillingen ”Til dronningen” - blir overrakt.
Kl. 14.00 er statsministeren blant gjestene ved Stavanger kommunes lunsj i anledning dronningens 70-årsdag, på restaurant Hall Toll i Stavanger.