Historisk arkiv

Statsministerens program uke 38

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Statsministerens kontor

Statsministeren og statsrådene har normalt disse faste postene i ukeprogrammet: regjeringskonferanse på Statsministerens kontor mandag og torsdag kl. 12.15, og statsrådsmøte på Slottet fredag kl. 11.00.

Tirsdag 18. september:
Kl. 15.00 overrekker statsministeren regjeringens gave til kongeparet på 70-årsdagene, restaureringen av Dronningberget på Bygdøy, til kong Harald og dronning Sonja.

Overrekkelsen foregår ved det nyrestaurerte Wedelmonumentet på Dronningberget, i krysset Dronning Blancas vei/Bygdøyveien. Blant gjestene er skolebarn fra Bygdøy skole og representanter for Herman Wedel Jarlsbergs etterkommere.

Det er Statsbygg og Norsk Folkemuseum som står for restaureringen av Dronningberget, i samarbeid med Riksantikvaren, Fylkesmannen i Oslo og Akershus og Universitetet for miljø- og biovitenskap. Prosjektet er finansiert av regjeringen gjenom Kultur- og kirkedepartementet.

Seneste pressefremmøte på Dronningberget 18. september er kl. 14.40, parkeringsmuligheter på tunet på Bygdøy kongsgård.
Pressekontakt er Øivind Østang, telefon 91 34 64 70.

 

Onsdag 19. september:
Kl. 12.00 har statsminister Stoltenberg arbeidslunsj med Sør-Koreas statsminister, Han Duck-Soo, i Regjeringens representasjonsbolig Parkveien 45 i Oslo. Fotomulighet ved ankomst.

Kl. 13.30 felles pressekonferanse med Sør-Koreas statsminister, Han Duck-Soo, i Parkveien 45.

Vi viser også til egen pressemelding om besøket.

 

Torsdag 20. og fredag 21. september
Statsminister Jens Stoltenberg deltar på Arbeiderpartiets landsstyremøte på Hotell Mastemyr, Oslo.

 

Søndag 23. september
På formiddagen reiser statsministeren til New York. Vi viser til egen pressemelding for programmet i New York og Canada.