Historisk arkiv

Priv. til red.:

Fra statsministerens program uke 20

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Statsministerens kontor

Statsministeren og statsrådene har normalt disse faste postene i ukeprogrammet: regjeringskonferanse på Statsministerens kontor mandag og torsdag kl. 12.15, og statsrådsmøte på Slottet fredag kl. 11.00.

Onsdag 14. mai:
Kl. 12.00 møter statsministeren forskere til samtale om de økonomiske sidene ved klimapolitikken, på Statsministerens kontor. Det er fotomulighet ved innledningen. Etter samtalen, ca. kl. 14.00, er deltagerne tilgjengelige for pressefolk.

Forskerne er: fagdirektør Torstein Bye i Statistisk Sentralbyrå, forskningsleder Mads Greaker i Statistisk Sentralbyrå, professor Michael Hoel ved Universitetet i Oslo og seniorforsker Cathrine Hagem i Statistisk Sentralbyrå.

Fredag 16. mai:
Kl. 10.00 tar statsministeren imot Kasakhstans visepresident Kanat Saudabajev, på Statsministerens kontor. Det er fotomulighet.

Om ettermiddagen reiser statsministeren til Paris for å møte president Nicolas Sarkozy. Statsministeren blir tatt imot i Elyséepalasset kl. 16.00, og det er fotomulighet i borggården både før og etter møtet. En pool av fotografer vil også få tilgang til å delta på starten av møtet. Statsminister Jens Stolenberg er tilgjengelig for kommentarer etter møtet, om lag kl. 16.45.

Pressekontakt er statssekretær Torbjørn Giæver Eriksen, telefon 995 41 911.

Søndag 18. mai:
Kl. 13.00 er statsministeren premieutdeler ved Olabilløpet i Langmyrgrenda på Nordberg i Oslo.

Pressekontakt er politisk rådgiver Hadia Tajik, telefon 907 33 790.