Historisk arkiv

Priv. til red.:

Statsministerens program uke 5

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Statsministerens kontor

Statsministeren og statsrådane har normalt disse faste postene i ukeprogrammet: regjeringskonferanse på Statsministerens kontor mandag og torsdag kl. 12.30 og statsrådsmøte på Slottet fredag kl. 11.00.

Tirsdag 2. februar:
Statsministeren og miljøvernminister Erik Solheim møter de parlamentariske lederne for å orientere om oppfølgingen av klimamøtet i København. Møtet finner sted på Statsministerens kontor kl. 14.00. Det er fotomulighet ved starten av møtet og pressetilgjengelighet i etterkant.

Pressekontakt er statssekretær Torbjørn Giæver Eriksen, tlf. 99 54 19 11.

 

Onsdag 3. februar
Statsministeren møter partene i arbeidslivet i  regjeringens kontaktutvalg. Møtet finner sted kl. 11.30 på Statsministerens kontor. Det er fotomulighet ved innledningen av møtet.

Kl. 13.30 er det et eget møte omsykefraværs utviklingen og inkluderende arbeidsliv. Statsministeren, flere statsråder og partene i arbeidslivet deltar i møtet. I møtet vil Ekspertgruppen overlevere sin rapport med anbefalinger om hvilke administrative tiltak som kan bidra til en nødvendig reduksjon i sykefraværet.

Det er fotomulighet ved starten av møtet som også inkluderer overrekkelsen av rapporten. Det er pressetilgjengelighet etter møtet.

Pressekontakt er kommunikasjonssjef Trude Måseide, tlf. 95 72 65 10

 

4. – 5. februar
Statsminister Jens Stoltenberg besøker India for samtaler med Indias statsminister Manmohan Singh, hovedinnlegg på klimakonferansen i Delhi, andre politiske samtaler og feltbesøk til norsk solcelleprosjekt.

Pressekontakt for statsministeren er statssekretær Torbjørn Giæver Eriksen, tlf. 99 54 19 11.

Presse som ønsker å dekke besøket må snarest kontakte SMK på smkinfo@smk.dep.no eller kommunikasjonssjef Trude Måseide på tlf. 95 72 65 10