Historisk arkiv

Bli med og syng bursdagssangen for kongen og dronningen!

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Statsministerens kontor

Som en del av feiringen av kongeparets 75-årsdager i 2012 inviterer regjeringen barn og voksne til feiring på Operataket torsdag 31. mai. Blant de som deltar er Marit Larsen, Ole Paus, Henning Kraggerud, Envy, Oslo Filharmoniske Orkester og Operaens barnekor.

Som en del av feiringen av kongeparets 75-årsdager i 2012 inviterer regjeringen barn og voksne til feiring på Operataket torsdag 31. mai.

Blant de som deltar er Marit Larsen, Ole Paus, Henning Kraggerud, Envy, Oslo Filharmoniske Orkester og Operaens barnekor. Arrangementet vil også bli sendt direkte på NRK TV.

Det er plass til ca. 8000 personer på Operataket. Arrangementet er åpent for alle, og det er oppmøte for publikum mellom kl. 17.15 og 19.15. Ta den vanlige veien over gangbrua til Operaen. Adgangen stenges før 19.15 hvis det er fullt på taket. Vær ute i god tid på grunn av sikkerhetskontroll. Ikke ta med bager og vesker, men ta med deg sitteunderlag og kle deg etter værforholdene.

Programmet starter kl. 19.30 og avsluttes ca. kl. 21.15. Om lag kl. 19.20 vil det bli avfyrt salutt fra Akershus Festning.

Det er ikke lov å ta med mat og drikke inn på Operataket. Det vil være mulig å kjøpe både mat og alkoholfri drikke.

Ta gjerne med flagg! Velkommen!