Historisk arkiv

Priv. til red.

Georgias statsminister besøker Norge

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Statsministerens kontor

Ny versjon 8. mai 2012, på grunn av endringer i programmet

Georgias statsminister, Nika Gilauri, besøker Norge 10.-11. mai.

Georgias statsminister, Nika Gilauri, er på offisielt besøk i Norge 10.-11. mai. Programmet ser pr. nå slik ut:

Torsdag 10. mai:
Ankomst Oslo ved middagstid.

Fra kl. 14.00 deltar statsminister Gilauri i en norsk-georgisk energikonferanse i Akershus Energipark på Kjeller. For pressemuligheter viser vi til Energiparken.

Kl. 17.30 møter statsminister Gilauri olje- og energiminister Ola Borten Moe, i Olje- og energidepartementet, Middelthuns gate 29. For pressemuligheter viser vi til OED.

Fredag 11. mai:
Kl. 09.00 møter statsminister Gilauri representanter for Clean Energy Group, i Regjeringens representasjonsbolig Parkveien 45.

Kl. 09.45 møter statsminister Gilauri statssekretær Halvard Ingebretsen i Nærings- og handelsdepartementet, i Akersgaten 13. For pressemuligheter viser vi til NHD.

Kl. 10.30 mottas statsminister Gilauri i audiens av kronprinsregent Haakon, på Det kongelige slott. For pressemuligheter viser vi til Slottet.

Kl. 11.30 møter statsminister Gilauri statsminister Jens Stoltenberg til arbeidslunsj i statsministerboligen i Inkognitogaten 18. Det er fotomulighet ved innledningen. Etter lunsjen, ca. kl. 13.00, er de to tilgjengelige for pressefolk samme sted.

Kl. 13.30 deltar statsminister Gilauri i et seminar om Georgia, Europa og den globale økonomi, på Norsk Utenrikspolitisk Institutt. For pressemuligheter viser vi til NUPI.

Avreise fra Oslo om ettermiddagen.