Historisk arkiv

Møte med næringslivet

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Statsministerens kontor

Sted:

Jens Stoltenberg, Kristin Halvorsen, Liv Signe Navarsete, Terje Riis-Johansen og Karl Eirik Schjøtt-Pedersen møter representanter for næringslivet. Tema for møtet er næringsutvikling, omstilling og arbeidet for å etablere framtidsrettede arbeidsplasser. Blant deltakerne er representanter for både relativt unge bedrifter og for bedrifter som har vært gjennom omstilling. Møtet er åpent for pressen. Riis-Johansen og Schjøtt-Pedersen møter næringslivet allerede fra kl. 10.30. Stoltenberg, Halvorsen og Navarsete blir med på hoveddelen av møtet fra kl. 11.30.

Jens Stoltenberg, Kristin Halvorsen, Liv Signe Navarsete, Terje Riis-Johansen og Karl Eirik Schjøtt-Pedersen møter representanter for næringslivet. Tema for møtet er næringsutvikling, omstilling og arbeidet for å etablere framtidsrettede arbeidsplasser.

Blant deltakerne er representanter for både relativt unge bedrifter og for bedrifter som har vært gjennom omstilling. Møtet er åpent for pressen. Riis-Johansen og Schjøtt-Pedersen møter næringslivet allerede fra kl. 10.30. Stoltenberg, Halvorsen og Navarsete blir med på hoveddelen av møtet fra kl. 11.30.

Sted: Møtet foregår i lokalene til REC Wafer i Herøya Industripark. Pressekontakt er kommunikasjonsrådgiver Arvid Samland, tlf. 930 51 458.