Historisk arkiv

Ledig praktikantstilling ved ambassaden i Ljubljana (frist 12.11.06)

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Utenriksdepartementet

Ledig praktikantstilling ved ambassaden i Ljubljana (frist 12.11.06)

Norges ambassade i Ljubljana ivaretar norske interesser i Slovenia og dekker et vidt spekter av oppgaver innenfor økonomi, kultur og politikk. Ambassaden tilbyr et praktikantopphold for en universitets-/høyskolestudent for en periode på inntil seks måneder. Tiltredelse rundt 10. januar, med varighet til rundt 1. juli 2007.

Praktikanten vil bistå i ambassadens daglige virke og vil få kjennskap til ulike arbeidsoppgaver ved en bilateral norsk utenriksstasjon. Et opphold som studentpraktikant vil også gi kunnskap og forståelse for utenrikstjenestens generelle arbeid og organisasjon.

Praktikanten vil bistå med praktisk og teoretisk arbeid, inkludert rapportering, informasjonsarbeid (primært oppdatering av ambassadens hjemmeside), gjennomføring av ulike arrangementer, samt diverse arbeid relatert til EØS finansieringsmekanismene.

Den som tilsettes må være norsk statsborger og medlem av folketrygden. Praktikanten må ha god skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk, samt kunne bruke Microsoft Office og være vant til å bruke internet som arbeidsverktøy. I tillegg bør vedkommende være utadvendt, sosial og initiativrik.

Kjennskap til regionen og til EUs beslutningsprosesser vil være en fordel.

Praktikanten er ikke lønnet men vil motta et månedlig stipend som bostøtte. Per i dag utgjør dette NOK 5 000.

Søknad med cv sendes elektronisk til: emb.ljubljana@mfa.no.

Søknadsfrist 12. november 2006.

For mer informasjon kontakt ambassadesekretær Bjørn Svenungsen,
tel.: +386 1 300 2146, e-post: bsv@mfa.no

Hjemmeside: www.norway.si