Historisk arkiv

Busstransport fra Libanon til Damaskus samt informasjonsmøte

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Utenriksdepartementet

Det arrangeres to busstransporter fra Libanon til Damaskus i dag, mandag, fra henholdsvis Tripoli og Beirut. I tillegg vil det være informasjonsmøte på Crowne Plaza Hotel i i Hamra-distriktet Beirut kl. 15 lokal tid i dag (kl 14 norsk tid) for å gi info om båtutreise og registrere for det. Det vil fortsatt bli holdt informasjonsmøter på Crowne Plaza Hotel hver dag kl 12. (17.07.06)

Busstransport fra Libanon til Damaskus samt informasjonsmøte

Oppdatert 17.07.06 kl. 15:20

Tripoli

Registreringen for avgang med en buss fra Tripoli til Damaskus starter umiddelbart utenfor Fajhitas restaurant på baksiden av bygningen City Complex i Tripoli. Bussen forventes å ankomme Tripoli kl. 15.00 (lokal tid).

Dersom reisende har mulighet til å ta med kopi av passet sitt vil dette lette registreringen. Bussen reiser når registreringen er ferdig.

Dersom noen trenger ytterligere veiforklaring for reisen til møteplassen, vennligst kontakt Bashar Asha på telefon +961 365 9951.

Beirut

Registreringen for avreise med fire busser fra Beirut til Damaskus starter umiddelbart. Bussene reiser så snart registreringen er avsluttet.

Dersom reisende har mulighet til å ta med kopi av passet sitt vil dette lette registreringen

Møtested for busstransporten i Beirut er Crown Plaza Hotel.

Informasjonsmøte om båtutreise

Det arrangeres nytt informasjonsmøte på Crowne Plaza Hotel i i Hamra-distriktet Beirut kl. 15 lokal tid i dag (kl 14 norsk tid) for å gi info om båtutreise og registrere for det. Det vil fortsatt bli holdt informasjonsmøter på Crowne Plaza Hotel hver dag kl 12.